Stärk ditt immunförsvar under svåra tider

corona-4912807_1920.jpg

Det viktigaste under en tid som denna är inte att bunkra upp med toalettpapper. Vad du behöver är att stärka ditt immunförsvar!

Informationen om att “Läka kroppen naturligt” som jag delar med mig av i mina kurser och i olika artiklar kan hjälpa dig att bygga upp ditt immunförsvar så att din kropp kan ta hand om allt som den utsättas för. Även att det hjälper dig att återhämta dig snabbare och mer effektivt från allt du kan drabbas av. Informationen jag delar med mig av nedan är även användbara året runt, inte bara under tider med hög risk. Jag hoppas att dessa punkter hjälper dig en bit på vägen till ett starkare immunförsvar för dig och din familj.

Det är viktigt att följa stegen i gratiskursen och den stora 6 veckors kursen för att läka och bygga upp ditt immunförsvar.

  • Uteslut animaliskt då många av dessa produkter föder dåliga patogener, som tex mejerivaror, ägg mm.

  • Minska på fettintaget- läs mer om anledningen på min hemsida

  • Konsumera mängder av frukt och grönsaker som bygger upp immunförsvaret (denna punkt är otroligt viktig!)

Extra av dessa tillskott och föda för att stärka immunförsvaret är att föredra:

  • Zink- väldigt vanligt med brist på Zink, då vår kost idag har brist på denna mineral. Stärker immunförsvaret och skyddar sköldkörteln. De första tecknen på zinkbrist brukar vara lägre immunförsvar. Även matsmältningsproblem, näringsbrister, lös avföring eller att du inte smälter näringsämnen bra.

  • Citronmeliss- Stärker immunförsvaret, är virus- och bakteriehämmande.

  • L-Lysine- Stärker immunförsvaret och L-lysin tillsammans med C-vitamin kan hämma tillväxten av olika virus.

  • Kolloidalt silver- Silver har använts som ett läkemedel sedan forntiden för att behandla mängder av åkommor. Kolloidalt silver används för att dramatiskt minska aktiviteten för HIV-viruset i AIDS-patienter, bromsa hepatit C-virusets härjningar och bekämpa andra virus i allmänhet. Det fungerar genom att störa de enzymer som tillåter ett virus att använda syre och därmed i själva verket kväva det så att det inte kan skada kroppen.

  • Pau d’arco (Tabebuia impetiginosa), även känd som lapacho, är ett Amazonas-träd med helande inre bark. Forskare har identifierat två aktiva kemikalier i pau d'arco. Dessa kemikalier kallas naftokinoner: lapachol och beta-lapachon. I laboratorietester dödade dessa kemikalier vissa bakterier, svampar, virus och parasiter.

  • Vitlök -har uppskattats för sina medicinska egenskaper i tusentals år. Föreningarna allicin och allicin är ansvariga för dess läkande egenskaper. Vitlök är anti-viral och anti-bakteriell och det är särskilt effektivt mot virus om det tuggas rå.

  • Lakrits- innehåller ett ämne som kallas glycyrrhizin som reducerar replikering av virus och stoppar deras förmåga att penetrera friska celler. Det har noterats vara effektivt vid behandling av många virus sjukdomar inklusive HIV-stammar och viral hepatit.

Förutom dessa punkter rekommenderar jag en kost med mängder av frukt och grönsaker som stärker immunförsvaret. Jag finns här om ni har ytterligare frågor eller behöver min hjälp.

GRATIS MINIKURS

Har du gått min gratis minikurs om att läka kroppen naturligt? Är du redo att få kunskaper om vad för kost du bör konsumera för en daglig läkning av kroppen? Denna minikurs visar dig vad du behöver veta. Klicka här för att anmäla dig gratis.

All kärlek till er// Rebecca Johansson

Denna artikel innehåller annonslänkar från clearlife och gröngåva så att ni hittar till de bästa produkterna för din hälsa.