Denna ört kan vara en stor fördel mot PMS besvär

maskros+v%C3%A4g.jpg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Glimja och Svensk hälsokost

Hur blir man av med menssmärtor?

Varför har vi mensvärk och PMS? Är det normalt? Jag skulle säga nej. Kroppen ger oss helt enkelt signaler om att något inte är bra. Jag tror inte att naturen skapade menstruationscykeln för att ge oss smärta.

Så vad gör vi med våra kroppar som får oss att lida? Vad är fel? Först och främst så är det inget fel på dig, och för det andra behöver vi bara lyssna på vår kropp.

Menstruationen är ett tecken på god hälsa. Det är svårt att tro på det ibland när de flesta av oss lider av PMS. Men jag kan säga dig att kosten spelar en mycket stor roll!

Hur kan jag hjälpa dig?

PMS besvär kan bero på din lever. Om du lider av PMS är det troligtvis att din lever och andra organ arbetar för hårt. För det mesta från en dåligt sammansatt kost, alkohol, stress, kemikalier, dåliga patogener och giftiga miljöer. Behöver du mer hjälp med din hälsa, kontakta mig.

Nu ska jag dela med dig ett väldigt enkelt sätt att lindra dina menstruationssmärtor.  Det finns en ört som har hjälpt mig och många av mina kvinnliga vänner och klienter. Det är min favorit ört, maskrosrot.

dandelion-3382663_1920.jpg

Maskrosrot: En näringsrik ört som innehåller vitamin A, kalium och järn. Två koppar maskrosrotte om dagen hjälper till att lindra många menstruationsproblem som uppsvälldhet, svullna bröst, muskelspasmer och akne.

Hur renar roten din lever?

Örten löser upp slaggprodukter i kroppen och hjälper lever och njurar att göra sig kvitt med dessa ämnen. Växtämnena i maskros stimulerar körtelutsöndring i bukspottskörtel, lever och galla.

Ta hand om din insida och drick maskrosrots te varje dag, helst 2 veckor före din mens, 2-3 koppar / dag. Så enkelt är det!

Här är en lista på andra tillskott som kan hjälpa dig:

  • Zink- stärker immunförsvaret och tar hand om virus

  • B12- stärker det centrala nervsystemet

  • Korngräs- renar levern och hjälper till med matsmältningen

  • Nässlor minskar inflammation och ger er mängd näringsämnen som B vitaminer och järn.

  • Salvia- skyddar livmodern och dina celler

  • B- komplex- vitaminer för reproduktionssystemet

  • Vitamin D3 - hjälper till med reproduktionssystemet och immunförsvaret

Lycka till!  

Vänligen // Rebecca