JAG ÄLSKAR MITT JOBB,

OCH ATT HJÄLPA DIG LÄKA DIN KROPP MED HJÄLP AV NATUREN,

ÄR VAD JAG ÄR BÄST PÅ

 
merebeccasittinggoofy2.jpg
 

Jag utgår från ett holistiskt tankesätt och målet är att återställa kroppens egna självläkande förmåga med hjälp av vad naturen har gett oss. Det finns en del tydliga signaler som kroppen själv visar oss, det handlar bara om att vara uppmärksam och se dem för att sedan kunna tyda tecknen.  Jag är här för att vägleda dig till kosten som läker. Det ska inte behöva vara invecklat att äta, och med hjälp av mig kan jag vägleda dig i rätt riktning. Jag är här för dig och din hälsa.

 

Jag arbetar i flera steg:

1. Jag utför ett spanings arbete för att hitta den bakomliggande orsaken till dina problem. Jag tar hänsyn till din sjukdomshistoria, kost, stress, läkemedel mm.

2. Jag berättar om hur dina symtom hänger ihop med kost, stress och eventuellt brist på vissa näringsämnen och vi jobbar tillsammans till att bryta detta mönster så att du får kontroll över din hälsa. 

3. Sedan skriver jag en hälsoguide för dig personligen att följa, den är skräddarsydd för just dig och innehåller bland annat: hälsosamma kost val, vad du inte får konsumera, eventuella kosttillskott (naturliga) och insikt i örter.  Allt handlar om att läka kroppen naturligt. Läs mer här.

4. Jag erbjuder en tjänst där jag alltid finns till hands 24 timmar om dygnet för frågor, motivation och tips. Det innebär regelbundna uppföljningar, allt för att du ska lyckas. Läs mer här.


VAD SÄGER MINA PATIENTER?

Jag känner bara att jag måste skriva det här till dig nu, jag har varit och tränat för första gången sedan ett år tillbaka!!!!! Alltså jag är så glad att jag tagit hjälp av dig.
— Linda Bååth
Jag vill verkligen tacka för de råd som du har gett mig. Jag har inte kunnat gå regelbundet på toaletten på flera år trots hjälp från vanlig dietist. De säger bara att jag kan lindra symtomen med foodmaps kost och moderna mediciner, men att jag ändå kommer vara kronisk sjuk med IBS. Hela livet med dessa märkliga problem som kom från klarblå himmel för mig. Med dina råd har jag blivit frisk och fri från mina besvär med IBS och utredd tarmsjukdom. Kan inte beskriva med ord hur mycket det betyder för mig och min livskvalitet. Tack Rebecca från botten av mitt hjärta. Känner ett så stort förtroende för dig”
— Rebecca Serpan
After having 3 visits and 3 months of nutritional support from Rebecca, I was extremely happy with the results that I experienced. Even though I lead an active and healthy lifestyle, there were many manageable improvements that Rebecca helped me to implement. She introduced these changes in stages and was quick to respond by email when I had questions. Her suggestions lead to higher energy levels for work, home, and for exercising. I found Rebecca to be a very thoughtful, well-researched, and dedicated professional. She even sent me home with a SCOBY to start making my own kombucha. Fun project! I would highly recommend a consultation with Rebecca to individuals or families. It would be a good investment of time that could result in a lot more energy and understanding of individual health needs.
— Terri Sundin

Mina tjänster

  • Mitt arbete bygger på forskning och vetenskap som strävar till att återuppbygga kroppens läkningsförmåga

  • Jag ser hela kroppen som en helhet, jag arbetar holistiskt

  • Hjälper dig till en enkel hälsosamt liv med mat som du känner igen. Det ska vara enkelt att äta.

  • Coachar dig som vill förbättra ditt liv, allt ifrån viktproblem till sjukdomar till mer energi.

Se alla mina paket och priser>>

Se vilka kurser jag erbjuder för tillfället>>

Vad är en Näringsfysiolog?

Jag är Universitet utbildad Näringsfysiolog/Nutritionist  med en specialitet inom näring för människan. Jag ser sambandet mellan kost och hälsa, det vill säga näringslära. Näringslära är ett ämne som utifrån naturvetenskaplig bakgrund som knyter samman kunskap om kroppens hantering och behov av näringsämnen. Detta med hjälp av kunskapen om människans hälsa och matvanor. Utbildningen var på 4 år och jag läste ämnen som är naturvetenskapliga och behandlar ämnet utifrån molekylära, medicinska, epidemiologiska och folkhälsovetenskapliga aspekter. Även, Ayurveda och Kinesisk medicin med örter ingick i utbildningen. 

Mer om mig>>

Artiklar för ett hälsosammar du

I min blogg kan du läsa om allt som rör din hälsa och som kan göra din vardag enklare och hälsosammare.  Allt ifrån eteriska oljor till lavemang. 

Läs mina artiklar>>

 
 
ORANGEheart.jpg

KONSULTATIONEN

Under konsultationen undersöker jag dig för att få fram en helhets bild angående din hälsa. Kroppen ger oss tydliga tecken som är lättigenkännliga. När vi ses kollar jag just efter dessa.

Jag erbjuder också ONLINE konsultationer där jag skickar er frågor där ni får undersöka er själva.

 
 
 

Health is like money. We never have a true idea of its value until we lose it. 

— Josh Billings